Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za studije mora
Citirajte ovaj rad
Dujić, A. (2018). Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500
Dujić, Andrijana. "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500
Dujić, Andrijana. "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500
Dujić, A. (2018). 'Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500
Dujić A. Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2018 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500
A. Dujić, "Utjecaj pH i temperature na sadržaj domoične kiseline u dagnjama Mytilus galloprovincialis", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:653500