Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za studije mora
Citirajte ovaj rad
Zalović, P. (2023). Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis) (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:598529
Zalović, Patricia. "Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis)." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:598529
Zalović, Patricia. "Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis)." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:598529
Zalović, P. (2023). 'Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis)', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 16.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:598529
Zalović P. Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis) [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2023 [pristupljeno 16.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:598529
P. Zalović, "Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis)", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:598529