master's thesis
Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis

Odžak, Kristina
University of Split
University Department of Marine Studies

Cite this document

Odžak, K. (2019). Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis (Master's thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307

Odžak, Kristina. "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis." Master's thesis, University of Split, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307

Odžak, Kristina. "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis." Master's thesis, University of Split, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307

Odžak, K. (2019). 'Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis', Master's thesis, University of Split, accessed 14 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307

Odžak K. Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis [Master's thesis]. Split: University of Split; 2019 [cited 2025 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307

K. Odžak, "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis", Master's thesis, University of Split, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307

Please login to the repository to save this object to your list.