University of Split University Department of Marine Studies
Cite this document
Odžak, K. (2019). Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis (Master's thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak, Kristina. "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis." Master's thesis, University of Split, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak, Kristina. "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis." Master's thesis, University of Split, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak, K. (2019). 'Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis', Master's thesis, University of Split, accessed 14 March 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak K. Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis [Master's thesis]. Split: University of Split; 2019 [cited 2025 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
K. Odžak, "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis", Master's thesis, University of Split, Split, 2019. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307