Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za studije mora
Citirajte ovaj rad
Odžak, K. (2019). Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak, Kristina. "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak, Kristina. "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak, K. (2019). 'Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 13.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
Odžak K. Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2019 [pristupljeno 13.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307
K. Odžak, "Utjecaj različitih metoda obrade ribljih proizvoda na cjelovitost i čistoću izolirane DNA iz oblića roda Anisakis", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:310307