prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera

Radelić, Dilajla
University of Split
University Department of Marine Studies

Cite this document

Radelić, D. (2023). Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera (Master's thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Master's thesis, University of Split, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Master's thesis, University of Split, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić, D. (2023). 'Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera', Master's thesis, University of Split, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Radelić D. Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera [Master's thesis]. Split: University of Split; 2023 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

D. Radelić, "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera", Master's thesis, University of Split, Split, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875

Please login to the repository to save this object to your list.