Radelić, D. (2023). Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera (Master's thesis). Split: University of Split. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Master's thesis, University of Split, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Master's thesis, University of Split, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić, D. (2023). 'Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera', Master's thesis, University of Split, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić D. Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera [Master's thesis]. Split: University of Split; 2023 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
D. Radelić, "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera", Master's thesis, University of Split, Split, 2023. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875