prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.

Birčić, Ivana
University of Split
University Department of Marine Studies

Cite this document

Birčić, I. (2020). Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, Ivana. "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.." Master's thesis, University of Split, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić, I. (2020). 'Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.', Master's thesis, University of Split, accessed 08 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Birčić I. Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp. [Master's thesis]. Split: University of Split; 2020 [cited 2022 August 08] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

I. Birčić, "Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.", Master's thesis, University of Split, Split, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:485678

Please login to the repository to save this object to your list.