Sveučilište u Splitu Sveučilišni odjel za studije mora
Citirajte ovaj rad
Zalović, P. (2021). Konzervansi u hrani iz mora (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:294015
Zalović, Patricia. "Konzervansi u hrani iz mora." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:294015
Zalović, Patricia. "Konzervansi u hrani iz mora." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:294015
Zalović, P. (2021). 'Konzervansi u hrani iz mora', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 12.03.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:294015
Zalović P. Konzervansi u hrani iz mora [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2021 [pristupljeno 12.03.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:294015
P. Zalović, "Konzervansi u hrani iz mora", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:294015