Radelić, D. (2023). Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić, Dilajla. "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić, D. (2023). 'Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
Radelić D. Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2023 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875
D. Radelić, "Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:032875