Paraman, T. (2021). Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:689127
Paraman, Tončica. "Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:689127
Paraman, Tončica. "Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:689127
Paraman, T. (2021). 'Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 25.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:689127
Paraman T. Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2021 [pristupljeno 25.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:689127
T. Paraman, "Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:689127