Meić, M. (2020). Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641
Meić, Melita. "Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641
Meić, Melita. "Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641
Meić, M. (2020). 'Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 26.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641
Meić M. Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 26.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641
M. Meić, "Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158641