prikaz prve stranice dokumenta Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju
Rad nije dostupan
diplomski rad
Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju

Latković, Mario
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora

Citirajte ovaj rad

Latković, M. (2019). Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759

Latković, Mario. "Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759

Latković, Mario. "Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759

Latković, M. (2019). 'Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 25.05.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759

Latković M. Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2019 [pristupljeno 25.05.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759

M. Latković, "Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.