Latković, M. (2019). Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759
Latković, Mario. "Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759
Latković, Mario. "Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759
Latković, M. (2019). 'Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 06.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759
Latković M. Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2019 [pristupljeno 06.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759
M. Latković, "Razlike fenotipskih obilježja između divljih i uzgojenih jedinki lubina i komarče te njihov utjecaj na konzumaciju", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:617759