završni rad
Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla

Antea Matulić (2018)
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora
Citirajte ovaj rad...

Matulić, A. (2018). Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić, Antea. "Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić, Antea. "Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić, A. (2018). 'Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 21.05.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

Matulić A. Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2018 [pristupljeno 21.05.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422

A. Matulić, "Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:769422