prikaz prve stranice dokumenta Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad

Ćurin, Stjepan
Sveučilište u Splitu
Sveučilišni odjel za studije mora

Citirajte ovaj rad

Ćurin, S. (2024). Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad (Završni rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:789501

Ćurin, Stjepan. "Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:789501

Ćurin, Stjepan. "Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad." Završni rad, Sveučilište u Splitu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:789501

Ćurin, S. (2024). 'Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad', Završni rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 25.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:789501

Ćurin S. Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad [Završni rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2024 [pristupljeno 25.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:789501

S. Ćurin, "Tehnološki proces soljenja ribe: nekad i sad", Završni rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:789501

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.