Budimir, A. (2021). Molekularna identifikacija vrsta u prehrambenim proizvodima iz mora (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:273637
Budimir, Ana. "Molekularna identifikacija vrsta u prehrambenim proizvodima iz mora." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:273637
Budimir, Ana. "Molekularna identifikacija vrsta u prehrambenim proizvodima iz mora." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:273637
Budimir, A. (2021). 'Molekularna identifikacija vrsta u prehrambenim proizvodima iz mora', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:273637
Budimir A. Molekularna identifikacija vrsta u prehrambenim proizvodima iz mora [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2021 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:273637
A. Budimir, "Molekularna identifikacija vrsta u prehrambenim proizvodima iz mora", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:273637