Radelić, D. (2020). Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi (Diplomski rad). Split: Sveučilište u Splitu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić, Dilajla. "Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić, Dilajla. "Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi." Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić, D. (2020). 'Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi', Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
Radelić D. Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi [Diplomski rad]. Split: Sveučilište u Splitu; 2020 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381
D. Radelić, "Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi", Diplomski rad, Sveučilište u Splitu, Split, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:226:158381