@book{ptfos:2834, author = {{Agić, Alma and Badanjak Sabolović, Marija and Bečić, Ervina and Bečić, Fahir and Begović, Mario and Brnčić, Mladen and Brzović, Petra and Čaušević, Benjamin and Dedić, Samira and Druško, Ivana and Dumičić, Gvozden and Durmišević, Jasmin and Dvojković, Krešimir and Džaferović, Aida and Fehir Šola, Katarina and Fiket, Željka and Generalić Mekinić, Ivana and Gruevska, Nevena and Gvozdić, Vlatka and Hasanbašić, Dženana and Hodžić, Belma and Horvat, Daniela and Horvat, Filip and Hrnjica, Azira and Ibrahimagić, Amir and Idrizović, Emina and Isaković, Senita and Ivančević, Petra and Jukić, Huska and Kanižai Šarić, Gabriella and Karahmet, Enver and Kašaj, Mirjana and Knežević, Nada and Kovač, Ćamka and Kovačević Babić, Marija and Lenardić Bedenik, Mirjana and Majetić, Matej and Majić, Ivana and Marović, Roko and Milijašević-Marčić, Svetlana and Muratagić, Ejla and Ničević Grassino, Antonela and Ninčević Runjić, Tonka and Novosel, Dragan and Podrug, Roko and Popović, Marijana and Potočnik, Ivana and Prga, Ivana and Puntarić, Dinko and Rimac Brnčić, Suzana and Runjić, Marko and Skroza, Danijela and Smailović, Ajla and Šantić, Ivona and Šimat, Vida and Šut, Amila and Tabaković, Mustafa and Tahmaz, Jasmina and Urlić, Branimir and Veršić Bratinčević, Maja and Vidosavljević, Domagoj and Vidosavljević, Marina and Vorgić, Pamela}}, title = {{Hranom do zdravlja : zbornik radova s 14. međunarodnog znanstveno-stručnog skupa}}, } @mastersthesis{morest:475, author = {{Begura, Vanesa}}, title = {{Nekonvencionalni proizvodi ribarstva i njihov potencijal za industiju}}, } @mastersthesis{morest:490, author = {{Zalović, Patricia}}, title = {{Utjecaj temperature i vremena pasterizacije na parametre kvalitete dagnji (Mytilus galloprovincialis)}}, } @mastersthesis{morest:482, author = {{Lučev, Mila}}, title = {{Bioluminiscencija morskih bakterija}}, } @mastersthesis{morest:478, author = {{Jelušić, Katarina}}, title = {{Primjena mikroalgi u prehrambenoj industriji i proizvodnji nutraceutika}}, } @mastersthesis{morest:474, author = {{Radelić, Dilajla}}, title = {{Utjecaj prirodnih antioksidansa na poboljšanje parametara kakvoće ribljih burgera}}, } @mastersthesis{morest:506, author = {{Šiljić, Marija}}, title = {{Utjecaj sezonskog rasta i metode ekstrakcije na antioksidacijski potencijal alge Halopteris scoparia}}, } @mastersthesis{ktfst:1323, author = {{Grubeša, Jelena}}, title = {{Lactobacilus paraplantarum kao prirodni konzervans}}, } @mastersthesis{ktfst:1223, author = {{Periša, Karmen}}, title = {{Antimikrobni učinak Padina pavonica i odabranih fenolnih spojeva na patogene bakterije}}, } @mastersthesis{morest:501, author = {{Krajina-Roso, Celestin}}, title = {{Morfološka i biološka obilježja alohtone vrste Dictyota cyanoloma Tronholm, De Clerck, A. Gomez-Garreta, Rull Lluch, 2010 na području Splita}}, } @mastersthesis{ktfst:1120, author = {{Krivić, Ivona}}, title = {{Antimikrobni učinak smjese ekstrakta lista kupine i odabranih fenolnih spojeva na patogene bakterije}}, } @mastersthesis{morest:426, author = {{Franceschi, Luka}}, title = {{Određivanje paralitičkih toksina školjkaša}}, } @mastersthesis{morest:414, author = {{Bućan, Josipa}}, title = {{Opasnost kod plasmana proizvoda ribarstva i njihova kontrola}}, } @mastersthesis{morest:412, author = {{Buterin, Marko}}, title = {{Sukcesija obraštaja na mrežnom tegu u kaveznom uzgoju lubina Dicentrarchus labrax (Linnaeus, 1758)}}, } @mastersthesis{ktfst:1022, author = {{Nikolov, Nikolina}}, title = {{Biološki potencijal odabrnih crvenih algi}}, } @mastersthesis{ktfst:1018, author = {{Rašić, Tonka Mirjana}}, title = {{Antioksidacijski potencijal kupine}}, } @mastersthesis{morest:380, author = {{Puškarić, Petar}}, title = {{Izolacija morskih kvasaca i primjena u pivarstvu}}, } @mastersthesis{ktfst:996, author = {{Lucić, Nina}}, title = {{Trendovi u korištenju biljnih ekstrakata u hrani}}, } @mastersthesis{morest:329, author = {{Gazdić, Lucija}}, title = {{Bioaktivni spojevi morskog podrijetla}}, } @mastersthesis{morest:330, author = {{Knežević, Ana Maria}}, title = {{Električni organi morskih vrsta riba}}, } @mastersthesis{morest:333, author = {{Paraman, Tončica}}, title = {{Nove tehnologije u preradi proizvoda ribarstva}}, } @mastersthesis{morest:332, author = {{Marjan, Nikolina}}, title = {{Valorizacija nusproizvoda riboprerađivačke industrije}}, } @mastersthesis{ktfst:1035, author = {{Bumbak, Josipa}}, title = {{Fenolni sastav plodova roda Rosa}}, } @mastersthesis{ktfst:890, author = {{Botić, Viktorija}}, title = {{Utjecaj različitih metoda i parametara ekstrakcije na fenolni profil i antioksidacijsku aktivnost borovice (Juniperus communic L.)}}, } @mastersthesis{ktfst:878, author = {{Mateljak, Gabrijela}}, title = {{Fenolni sustav i antioksidacijski učinak soka od višnje}}, } @mastersthesis{morest:152, author = {{Kučina, Matea}}, title = {{Plivaći mjehur i kontrola plovnosti kod riba}}, } @mastersthesis{morest:131, author = {{Radelić, Dilajla}}, title = {{Preživljavanje nametnika Anisakis spp. u proizvodima ribarstva i moguće implikacije na zdravlje ljudi}}, } @mastersthesis{morest:237, author = {{Radoš, Nikolina}}, title = {{Proizvodnja biovodika pomoću mikroalgi}}, } @mastersthesis{morest:136, author = {{Crmarić, Petar}}, title = {{Smanjenje ulova neciljanih vrsta u ribolovu parangalima}}, } @mastersthesis{morest:138, author = {{Birčić, Ivana}}, title = {{Utjecaj ekstrakata odabranog začinskog bilja na vijabilnost L3 ličinke oblića Anisakis spp.}}, } @mastersthesis{morest:174, author = {{Meić, Melita}}, title = {{Određivanje antimikrobne aktivnosti začinskog bilja metodom difuzije u jažicama}}, } @mastersthesis{morest:172, author = {{Miladinović, Jelena}}, title = {{Utjecaj biljnih ekstrakata na rast patogenih bakterija u hrani}}, } @mastersthesis{ktfst:675, author = {{Bumbak, Josipa}}, title = {{Antimikrobni učinak ekstrakta zelenog čaja na patogene uzročnike kvarenja hrane}}, } @mastersthesis{ktfst:677, author = {{Rašić, Tonka Mirjana}}, title = {{Određivanje antimikrobnog učinka začinskog bilja na Enterococcus faecalis}}, } @mastersthesis{morest:82, author = {{Jakelić, Petra}}, title = {{Tumorski virusi}}, } @mastersthesis{ktfst:700, author = {{Grbavac, Marijana}}, title = {{Utjecaj biljnih ekstrakata na parametre kakvoće ribljih burgera}}, } @mastersthesis{morest:105, author = {{Brzica, Anđela}}, title = {{Virusne infekcije u akvakulturi}}, } @mastersthesis{morest:80, author = {{Jurić-Šolto, Toni}}, title = {{Utjecaj postulovne manipulacije na senzorska svojstva kozica}}, } @mastersthesis{morest:232, author = {{Bačkov, Lucija}}, title = {{Bioaktivne komponente jadranskih algi}}, } @mastersthesis{morest:59, author = {{Matulić, Antea}}, title = {{Prehrambeni dodaci u proizvodima morskog porijekla}}, } @mastersthesis{morest:57, author = {{Cvitković, Nika}}, title = {{Tradicionalne i moderne tehnologije mariniranja ribe}}, } @mastersthesis{pmfst:155, author = {{Gujinović, Milana}}, title = {{Određivanje hlapljivih spojeva ribljih ulja}}, } @phdthesis{pbf:2777, author = {{Šimat, Vida}}, title = {{Promjene parametara kvalitete u filetu hladno mariniranog inćuna (Engraulis encrasicolus, L.)}}, }